tip van jet

Hoogzwangere Jet van Nieuwkerk deelt rauwe foto laatste loodjes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHoogzwangere Jet van Nieuwkerk deelt rauwe foto laatste loodjes
RTL

De laatste loodjes wegen het zwaarst, iets waar Jet van Nieuwkerk (31) over kan meepraten. Gedurende haar zwangerschap verloor de tv-kok haar keuken geen seconde uit het oog, maar nu is het moment daar om even een stap terug te doen.

"We zitten helemaal niet te wachten hoor"

Stilte voor de storm, zo omschrijft de tv-kok de huidige situatie. Daarbij deelt ze een oprechte foto waar ze in haar ondergoed aan tafel zit met daarbij de sarcastische tekst: 'We zitten helemaal niet te wachten hoor.'

Onder de foto reageren haar volgers jubelend om de oprechtheid, waaronder Chantal Janzen. Zo schrijft de presentatrice: 'Kijk, Dit zijn dè foto's.' Ook mama's Kelly Weekers, Rossana Kluivert, Lieke van Lexmond, Nicolette van Dam en Evi Hanssen wensen haar het beste. 'Nog eventjes!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jet van Nieuwkerk blij met einde DWDD: 'Ik heb mijn vader terug'
Lees ook

Jet van Nieuwkerk blij met einde DWDD: 'Ik heb mijn vader terug'

Het is het eerste kindje voor Jet en haar partner Ward, die afgelopen mei onthulden ouders te worden. 'De dochter van' is in verwachting van een jongetje en daardoor heeft ze behoefte aan heel ander eten dan ze gebruikelijk naar binnen werkt. "Ik heb door mijn zwangerschap een mega koolhydraten-craving", vertelde het gezicht van Wat Eten We? eerder in LINDA.. "Zeker de eerste drie maanden heb ik pizza, pasta en tosti’s gegeten alsof mijn leven er vanaf hing."

Aanstaande opa Matthijs van Nieuwkerk zette onlangs een punt achter tv-hit De Wereld Draait Door. Maar niet getreurd, hij is alweer aan het broeden op iets nieuws.

Lees meer over
Jet van Nieuwkerk