De cirkel is Ron

Is het tóch Ron Brandsteder in The Masked Singer?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/RTLIs het tóch Ron Brandsteder in The Masked Singer?
RTL

Het speculeren is nu echt begonnen. 'The Masked Singer' heeft vanavond zijn derde aflevering met daarin vijf nieuwe karakters. De afgelopen twee weken zagen miljoenen kijkers hoe Willeke Alberti (75) en Churandy Martina (36) al werden ontmaskerd. Het zou zomaar kunnen dat we Ron Brandsteder (70) ook snel op het podium zien.

"Wanneer wordt bekend welke jij bent?"

We hebben inmiddels tien karakters gezien en daar komen vanavond nog eens vijf nieuwe karakters bij. Het zou zomaar kunnen dat Ron Brandsteder in de voetsporen van zijn zoon Rick treedt. Rick deed vorig jaar mee met het allereerste seizoen van The Masked Singer en lijkt hiermee de deur voor zijn vader te hebben geopend.

Ron was te gast in de radioversie van Veronica Inside, waar hij werd geconfronteerd met alle speculaties rondom zijn deelname. Volgens sidekick Rick Romijn heeft hij 'in de wandelgangen' gehoord dat Ron in het pak van de Yeti zit.

Masked Singer-deelnemer besluit masker tijdens show af te zetten
Lees ook

Masked Singer-deelnemer besluit masker tijdens show af te zetten

"Jij zit toch in The Masked Singer?" probeert Rick, maar hij krijgt niet de kans om verder te vragen, want Ron kapt hem gelijk af. De presentator stamelt dat hij graag een liedje wil insturen en wil graag van het onderwerp afwijken. Niels, ook een sidekick bij het programma, houdt echter vol: "Maar wanneer wordt bekend welke jij bent?"

Ron negeert alle geruchten en praat er vervolgens overheen. Een van de hints die bij de Yeti hoorde was: "Ik ben supertrots dat een van mijn kleine Yeti's in mijn voetsporen is getreden." Dit zou kunnen wijzen op Rick, die ook als presentator werkzaam is.

The Masked Singer is elke vrijdagavond om 20:00 uur te zien op RTL 4. Elke zaterdag is de uitzending terug te kijken bij Videoland. RTL Boulevard nam eerder al een kijkje achter de schermen, dat zie je hieronder.

Lees meer over
Ron BrandstederRick RomijnThe Masked Singer