pijn in het hart

Linda de Mol 'teleurgesteld' en 'gekwetst' door oud-collega's

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLinda de Mol 'teleurgesteld' en 'gekwetst' door oud-collega's
RTL

Het zit Linda de Mol (56) nog altijd niet helemaal lekker dat ze haar programma's niet mocht meenemen toen ze van RTL naar SBS overstapte, vertelde ze gisteravond in 'De Vooravond'. Ook haar oud-collega's neemt ze het een en ander kwalijk.

"Er zijn wel wat dingen gebeurd die ik als kwetsend ervaren heb"

Sinds haar overstap naar SBS heeft Linda kunnen zien dat haar oud-collega's programma's van haar hebben overgenomen bij RTL. Die had ze liever meegenomen toen ze verkaste en het doet haar dan ook pijn om te zien dat een ander ermee aan de haal gaat. "Er zijn wel wat dingen gebeurd die ik als kwetsend ervaren heb", vertelde Linda bij De Vooravond. "Er zijn wel een aantal dingen gebeurd waarvan ik dacht: dat had ook vriendelijker, collegialer en leuker gekund. Mensen met wie ik gewerkt heb, ja. Er zijn wel dingen die teleurstellend waren.”

Linda de Mol en Peter Paul Muller samen in film Alles op Tafel
Lees ook

Linda de Mol en Peter Paul Muller samen in film Alles op Tafel

Toch laat Linda zich niet gek maken. "Ik ga me toch niet door een recensent of een ex-collega of door whoever helemaal van slag laten maken?" Inmiddels kan ze het ook makkelijk 'loslaten' en heeft ze geen spijt van haar keuze. "Bij ons in de familie is het zo dat je elkaar helpt", liet Linda weten. "Ik heb ook heel veel te danken aan mijn broer, vooral in het begin van mijn carrière (...) Ik heb al zo veel prijzen gewonnen en goed scorende programma’s gemaakt, het gaat een keer gebeuren dat het een keer ietsje minder is." 

Met Miljoenenjacht boek Linda al 20 jaar succes en dat roept veel herinneringen op. In de video hieronder vertelt ze wat het treurigste moment was. 

Kijk hier de aflevering van De Vooravond terug. 

Lees meer over
Linda de MolTv-programma