Olcay it isn't true

Ruud de Wild en Olcay Gulsen moeten in quarantaine

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @ruuddewildRuud de Wild en Olcay Gulsen moeten in quarantaine
RTL

Olcay Gulsen (40) en Ruud de Wild (51) hebben het tegenwoordig meer dan leuk samen en dat is maar goed ook, want het stel moet noodgedwongen in quarantaine.

"Hier hebben we besproken hoe we 't gaan vertellen"

Ruud wakkerde de geruchtenmolen met een post op Instagram flink aan vanochtend. 'Hier hebben we besproken hoe we 't gaan vertellen', schrijft de radio-dj bij een selfie van de tortelduifjes. Dat zorgde natuurlijk voor flink wat speculaties in de reacties. Waar de een vermoedde dat er een kindje op komst is, dachten andere volgers juist aan een trouwerij.

Ruud de Wild heeft liefde van zijn leven gevonden in Olcay
Lees ook

Ruud de Wild heeft liefde van zijn leven gevonden in Olcay

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het zit anders, zo blijkt uit een latere post van Olcay. Zij en Ruud moeten gezamenlijk in quarantaine. "Wij zijn domme rukkers omdat we niet hebben gekeken naar de regels van het RIVM", legt Olcay uit. De twee zijn onlangs naar Lissabon geweest en daar geldt volgens de Nederlandse overheidsrichtlijnen code oranje. En dus moet het stel de komende dagen binnenblijven. Ruud blijft wel gewoon radio maken, vertelt hij in Olcay's video, maar doet dit vanuit huis.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eerder vertelden de twee aan RTL Boulevard al dat ze de toekomt samen rooskleurig inzien, wat ons goeie hoop geeft dat zij net zo gelukkig weer uit hun quarantaine komen.

Lees meer over
Olcay GulsenRuud de Wild