De heling

Gordon: 'Rock-bottom heeft een kelderverdieping'

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGordon: 'Rock-bottom heeft een kelderverdieping'
RTL

Gordon heeft heel wat tegenslagen in zijn leven moeten verwerken, maar geen enkele was zo heftig als de brute overval waar hij vorige maand slachtoffer van werd. "Rock-bottom heeft een kelderverdieping", concludeert de entertainer op social media.

"Ik dacht hier kom je nooit meer overheen maar dat is niet waar"

"Ik dacht hier kom je nooit meer overheen maar dat is niet waar", schrijft Gordon vrijdag bij de coverfoto van zijn nieuwe single 'De heling'. Het nummer, Gordons eerste single in vijf jaar, zou deze week verschijnen. Nadat hij eind september gewelddadig werd overvallen in zijn woning in Amsterdam besloot Gordon het lied een maand later uit te brengen omdat hij "niet in staat is hier optimaal van te genieten".

Verdachte van overval op Gordon blijft langer vastzitten
Lees ook

Verdachte van overval op Gordon blijft langer vastzitten

De coverfoto, waarop Gordon lachend en gehuld in een lila kabeltrui staat, is twee maanden geleden genomen. "Onbezorgd en nog onwetend van de horror die ik moest meemaken."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Inmiddels is de zanger en presentator "weer op weg omhoog". "Je komt overal overheen en dat vergt kracht en levensenergie en die heb ik gelukkig! Dus nog even geduld en dan weer volle kracht vooruit!"

Lees meer over
Gordon