Scherven brengen geluk

Ruzie Martien Meiland en Caroline uitgelopen tot vechtpartij

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS/TalpaRuzie Martien Meiland en Caroline uitgelopen tot vechtpartij
RTL

Martien Meiland (59) heeft letterlijk een boekje opengedaan over zijn verstandhouding met Caroline van Eerden, de voormalige huisvriendin van de familie. In zijn net verschenen biografie 'Martien' onthult de kasteelheer dat hij en Caroline flinke ruzie hebben gehad. Er zou zelfs een vechtpartij tussen Maxime en Caroline zijn voorgevallen.

In het boek Martien doet de flamboyante kasteelheer een smeuïg boekje open over zijn verleden. Ook het hoofdstuk van de realityserie komt aan bod. Zo blijkt dat er veel meer aan de hand is tussen Martien en Caroline. De twee leken aan het begin van Chateau Meiland twee handen op een buik, maar Caroline vertrok weer naar Nederland na 'heimwee en irritaties'.

Meilandjes leggen veelbesproken vertrek Nadège uit
Lees ook

Meilandjes leggen veelbesproken vertrek Nadège uit

Uit het door Jan Dijkgraaf geschreven boek blijkt dat het 'oorlog' is geweest tussen Martien en Caroline. De gemoederen liepen zelfs zo hoog op een vechtpartij tussen Caroline en Maxime, de dochter van Martien, is uitgelopen. Maxime zou hierdoor een litteken zijn opgelopen. Een van de redenen voor de ruzie zou een geldkwestie zijn. Vanavond in RTL Boulevard doet Martien zijn verhaal en vertelt hij alles over zijn nieuwe boek. RTL Boulevard is er om 18:35 uur op RTL 4. 

Ondanks de perikelen wil Caroline wel weer wijnen, wijnen, wijnen met haar goede vriend. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Martien Meiland