berichtje!

Love Island-winnaars Denzel en Aleks verbreken relatie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL / Arnout BrackeLove Island-winnaars Denzel en Aleks verbreken relatie
RTL

Vlak nadat Joan en Mert zijn uitgeroepen tot winnaars van 'Love Island' 2020, verbreken de winnaars van het jaar daarvoor hun relatie. Denzel en Aleksandra laten via Instagram aan hun volgers weten dat ze verdergaan zonder elkaar.

"We gaan uit elkaar als goede vrienden en er is geen sprake van ruzie"

Het rommelde al tijden in de relatie van het bekendste reality-liefdeskoppel van 2019. Toch leken de donkere wolken plaats te maken voor zonnestralen. Ondanks dat Denzel en Aleks het probeerden, mocht het niet baten. 'Met pijn in mijn hart moet ik mededelen dat Denzel en ik hebben om niet verder te gaan met onze relatie', schrijft Aleks.

'We hebben ontzettend mooie momenten meegemaakt, maar zijn er toch over uit dat het beter is dat we beiden onze eigen kant opgaan', vult Denzel aan. Aleks vertelt vervolgens op haar beurt dat Denzel niet zo goed bij haar past. 'We gaan uit elkaar als goede vrienden en er is geen sprake van ruzie.'

© Instagram @aleksandraj_
© Instagram @denzelslager

De relatie van het koppel Imen en Remco strandde al voor ze Love Island verlieten. Remco leek al die tijd een dubbelleven te leiden. Meer daarover zie je in de onderstaande Love Check-up.

Lees meer over
Love Island