terug van weggeweest

Eva Mendes overweegt comeback te maken als actrice

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesEva Mendes overweegt comeback te maken als actrice
RTL

Na een afwezigheid van zes jaar, denkt Eva Mendes (46) erover haar acteervak weer op te pakken. In een interview met de 'Sydney Morning Herald' vertelt de actrice dat het zo nu en dan weer begint te kriebelen.

"Gelukkig had ik de keuze om even niet te werken. Ik realiseer me dat dat een voorrecht is"

Eva lastte een rustpauze in toen ze zwanger was van haar oudste dochter, Esmeralda. Later kregen zij en echtgenoot Ryan Gosling nog een dochter, Amada. "Ik kijk op tegen vrouwen die alles tegelijk kunnen, maar ik ben zo niet. En gelukkig had ik de keuze om even niet te werken. Ik realiseer me dat dat een voorrecht is", aldus de actrice in het interview. "Ik ben heel blij dat ik deze tijd met mijn baby's heb kunnen doorbrengen, maar ze zijn nu vier en zes. Ik begin langzaam die ambitie weer te voelen."

Ryan Gosling flink geholpen bij First Man
Lees ook

Ryan Gosling flink geholpen bij First Man

Alhoewel Eva de tijd met haar dochters koestert, bekent ze dat zij en Ryan het tijdens de quarantaine af en toe zwaar hebben gehad. "Soms voelde het alsof we een bed and breakfast runde met agressieve gasten", grapt de actrice. "Het was soms echt alsof we in een hotel werkte met boze gasten die eisten dat we ze eten kwamen brengen. En tegen de tijd dat zij sliepen, konden wij alleen nog opruimen en met elkaar bespreken hoe we behandeld waren die dag."

Eva startte haaracteer carrière eind jaren 90. Ze brak door met haar rol in Training Day (2001) en was daarna te zien in onder meer Hitch (2005), Ghost Rider (2007) en The Place Beyond The Pines (2012). Op de set van die laatste film leerde ze Gosling kennen.

Lees meer over
Ryan Gosling