Ik Bn'er

First Dates krijgt weer vip-editie en eerste BN'er is bekend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Annemieke van der TogtFirst Dates krijgt weer vip-editie en eerste BN'er is bekend
RTL

De makers van 'First Dates' kwamen afgelopen Valentijnsdag met een speciale vip-versie van het programma. Hoewel het Giel Beelen (43) niet is gelukt om de ware te vinden, heeft hij er wel enkele leuke maanden met Milou aan overgehouden. Voor de vrijgezelle BN'ers is er nu goed nieuws: 'First Dates' krijgt namelijk weer een speciale vip-versie.

"Terwijl ik daar was, waren er nog andere BN'ers met hun dates"

Eerder dit jaar zagen we hoe Giel Beelen, Sipke Jan Bousema, Maik de Boer, Yvonne Coldeweijer en Mariska van Kolck een blind date hadden voor het oog van de kijkers. De makers zijn nu druk bezig met het maken van weer een vip-versie en de eerste BN'er heeft zichzelf al bekendgemaakt. 

Hilarisch: Martien Meiland zogenaamd in First Dates
Lees ook

Hilarisch: Martien Meiland zogenaamd in First Dates

Een van de BN'ers die we dit jaar aan het tafeltje gaan zien is Maria Tailor, bekend van Modemeisjes met een missie, zo laat ze op haar Instagram weten. 'Ik vind dit programma zo mooi gemaakt', schrijft ze op het sociale medium. 'Tijdens de opnames heb ik ook de gehele cast en crew ondervraagd. (…) Terwijl ik daar was, waren er nog andere BN'ers en hun dates gaande.'

Het is nog niet bekend wanneer deze speciale aflevering te zien zal zijn, maar wel welke BN'ers we niet zullen zien. In augustus lieten auteur Saskia Noort en Judith Osborn weten te zijn gevraagd voor het programma, maar vriendelijk te hebben bedankt.

© Instagram: @mariatailor

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Sipke Jan vertelde in RTL Boulevard over zijn deelname aan First Dates en hoe bijzonder hij dat vond.