BLONDE SCHONE LEI

Gaby Blaaser gaat er weer tegenaan: 'Een nieuw begin'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGaby Blaaser gaat er weer tegenaan: 'Een nieuw begin'
RTL

Het liefdesleven van Gaby Blaaser (34) was door 'De Bachelorette' een behoorlijke tijd het gesprek van de dag. En ondanks het feit dat achttien mannen hun hart openden voor Gaby, bleef ze toch alleen achter na haar tijd in Zuid-Afrika. Daarom is Gaby nu klaar voor een nieuw begin.

"Nieuwe doelen"

Gaby gaat zich namelijk helemaal storten op het sporten, zoals ze voorheen ook deed. Dat betekent dat we weer pikante foto's op haar Instagram kunnen verwachten, laat ze weten in haar Instagram Stories.

Daarin deelt Gaby meerdere filmpjes van zichzelf in de sportschool. 'Een nieuw begin. Nieuwe doelen', schrijft Gaby erbij. 'Vanaf nu is dit mijn tweede huis', vertelt ze over de sportschool.

Neemt Tony Junior het Bachelor-stokje over van Gaby Blaaser?
Lees ook

Neemt Tony Junior het Bachelor-stokje over van Gaby Blaaser?

In de finale van De Bachelorette koos Gaby ervoor om verder te gaan met de Limburgse Joey. Maar die romance was van korte duur. De afstand bleek toch een probleem. Bij Joey schoot de mislukte relatie in het verkeerde keelgat. Hij haalde dan ook hard uit naar de vrijgezelle blondine. Je ziet het allemaal in onderstaande video.

Lees meer over
Gaby Blaaser