op de been

Patty Brard zit in de lappenmand en moet naar ziekenhuis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPatty Brard zit in de lappenmand en moet naar ziekenhuis
RTL

Patty Brard (65) luidt het weekend net even anders in dan ze waarschijnlijk gehoopt had. De presentatrice vertelt op Instagram dat ze een bezoekje aan het ziekenhuis brengt, omdat ze een scan moet maken van haar knie.

"Ren je rot"

De weekend vibes zijn ver te zoeken bij Patty, haar vrijdag begint namelijk met een tripje naar het hospitaal. 'Met het verkeerde been uit bed gestapt', geint de presentatrice op Instagram. Er is blijkbaar wat mis met haar knie, want ze moet een scan maken van haar meniscus. Op de foto is te zien hoe ze vrolijk met krukken en mondkapje op langs het ziekenhuis gaat. 'Ren je rot', grapt de altijd vrolijke diva in de hashtags. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Patty Brard snapt niets van Televizier-nominatie Miljuschka
Lees ook

Patty Brard snapt niets van Televizier-nominatie Miljuschka

Patty kan rekenen op een hele hoop steun in de comments. 'Beterschap', reageren er velen. 'Kusje erop?' vraagt een andere deugniet. 'Hoop dat je snel weer op de been bent', 'Dat is heel vervelend' en 'Wauw, sterkte. Voorzichtig hoor', klinkt het verder. De tijd zal leren wat er mis is met Patty's knie. Wie haar in ieder geval kan verzorgen is haar Priscilla. De diva liet laatst weten weer in contact te zijn met haar dochter. In de video hieronder zie je alles over hun hereniging. 

Lees meer over
Patty BrardInstagramZiektes en aandoeningen