Maximaal genieten

Omroep MAX komt met speciaal kerstverhaal à la The Passion

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Omroep MAXOmroep MAX komt met speciaal kerstverhaal à la The Passion
RTL

Omroep MAX komt deze feestdagen met een bijzonder televisiespektakel, namelijk 'Scrooge Live'. Hierin wordt het iconische kerstverhaal van Ebenezer Scrooge uit 'A Christmas Carol' tot leven gebracht, met behulp van enkele bekende zangers en acteurs.

Scrooge Live zal volgens de makers eruit komen te zien als een muzikale speelfilm. Het verhaal van Charles Dickens is door een bekend cabaretduo hertaald en speelt zich dit keer af in Dordrecht. Verschillende kerstnummers en internationale hits zullen worden voorzien van nieuwe arrangementen en dit alles voor een goed doel.

The Passion keert toch terug op tv
Lees ook

The Passion keert toch terug op tv

Het doel van dit programma is om aandacht te vragen voor kinderarmoede in Nederland. Hiermee lijkt de omroep het kunstje van The Passion af te kijken. Hier wordt door bekende artiesten het verhaal van Jezus verteld. Welke bekende zangers en acteurs te zien zullen zijn is nog niet bekend.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Scrooge Live is op 20 december live te zien op NPO 1. Omroep MAX zendt momenteel ook een kinderversie van Heel Holland Bakt uit, maar door de coronacrisis moesten er flink wat aanpassingen gedaan worden. 

Lees meer over
Jan Slagter