hij is van mij

Zangeres Tabitha toont haar prachtig groeiende babybuik

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZangeres Tabitha toont haar prachtig groeiende babybuik
RTL

De 28-jarige Tabitha maakte tijdens 'Beste Zangers' diepe indruk. De liefde die de zangeres voelt voor muziek was duidelijk te horen, toch moet ze over niet al te lange tijd deze liefde gaan delen. Tabitha is namelijk in verwachting en laat op Instagram zien dat ze helemaal klaar is voor de kleine spruit.

Een week geleden verraste Tabitha haar volgers met het blijde nieuws door een foto van haar groeiende babybuikje te delen. Dit weekend trakteerde de zangeres haar volgers op nog meer gelukkige kiekjes, waaruit duidelijk blijkt dat de aanstaande ouders helemaal op de zogeheten roze wolk zitten.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Suzan, Freek én Tabitha raken gevoelige snaar in Beste Zangers
Lees ook

Suzan, Freek én Tabitha raken gevoelige snaar in Beste Zangers

Mauron en Tabitha zijn zo'n drie jaar samen. Wanneer de zangeres uitgerekend is, is niet bekend. Ook het geslacht hebben de twee nog niet naar buiten gebracht.

Tabitha brak door met hits als 'Hij is van mij', 'Slapen met het licht aan', 'Het spijt me niet' en 'Moment'. In september bracht Tabitha haar debuutalbum uit, 'Hallo met mij'. RTL Boulevard sprak haar daar onlangs nog over en dat kun je terugzien in de video hieronder.

Lees meer over
Tabitha