Ik leef m'n leven, zoals ik dat wil

Roxeanne was doodongelukkig na bevalling: 'Ik vergat mezelf'

Door RTL Boulevard/LINDA.meiden··Aangepast:
© ANP Roxeanne was doodongelukkig na bevalling: 'Ik vergat mezelf'
RTL

Het is Roxeanne Hazes de vorige keer zó goed bevallen, dat de 27-jarige wederom voor 'LINDA.meiden' uit de kleren gaat. "Die shoot was een openbaring", vertelt de zangeres in het nieuwe Winterboek. 

"Ik ben geen Kylie Jenner, maar dat wíl ik ook niet"

De dochter van Dré, zoals ze zichzelf op Instagram noemt, laat weten het in eerste instantie wel spannend te vinden, maar het naderhand niet eens meer door te hebben dat ze naakt liep. "Die mentaliteit heb ik nog steeds", vertelt ze. "Het is niet zozeer dat ik mijn lijf zó mooi vind, maar ik heb een kindje gebaard, mijn buik is naar de tyfus, maar wat kan mij dat nou schelen? Ik ben geen Kylie Jenner, maar dat wíl ik ook niet."

Zoontje van Roxeanne Hazes helemaal in de ban van Sinterklaas
Lees ook

Zoontje van Roxeanne Hazes helemaal in de ban van Sinterklaas

Toch viel Rox afgelopen jaar enorm veel af. Niet omdat ze de extra kilo's zat was, maar omdat ze actiever in het leven wilde staan. "Doodongelukkig was ik", blikt ze terug. "Ik was net moeder geworden, maar had hulp nodig om van de bank af te komen." Met hulp van een medisch diëtist en door veel te gaan sporten verloor ze de een na de andere kilo. "Mentaal voel ik me stukken beter. Zelfliefde staat voor mij nu op nummer 1."

En die zelfliefde doet ook wonderen voor haar seksleven. "Nu we ouders zijn, doen we het wat minder vaak, daar ga ik niet over liegen. Maar het is niet ineens 'brave-papa-mama-sex'. Onze sex is goed, en ook nog stout", doet ze een boekje open. Een tweede kindje zou dan ook meer dan welkom zijn. Roxeanne: "Fender staat te popelen, hij wijst soms naar mijn buik en zegt: 'Mama, baby?'"

Het nieuwe LINDA.meiden Winterboek ligt vanaf 3 november in de winkel.

Lees meer over
Roxeanne Hazes