Like a river

Nieuwe afleveringen Riverdale steeds dichterbij

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The CW/NetflixNieuwe afleveringen Riverdale steeds dichterbij
RTL

De fans hebben er lang op moeten wachten, maar de nieuwe afleveringen van 'Riverdale' lijken met rasse schreden dichterbij te komen. De opnames moesten door de coronacrisis noodgedwongen gestaakt worden, maar inmiddels zijn cast en crew weer op de goede weg.

Eerder werd al bekend dat de opnames voor de populaire Netflix-serie weer waren hervat, maar nu is er ook duidelijkheid over een datum. Zo begint in Amerika op 20 januari alweer het vijfde seizoen van Riverdale. Met een beetje geluk kunnen we in Nederland dus een dag later, 21 januari, meteen gaan streamen.

Riverdale moet opnames opnieuw staken door corona
Lees ook

Riverdale moet opnames opnieuw staken door corona

Dat is niet de enige serie die weer haar opwachting maakt. The CW, dat in de VS ook Riverdale uitzendt, heeft ook The Flash verschoven naar een latere datum. Zo begint deze serie op 23 februari aan haar zevende seizoen. Volgens Flix Info kunnen we dan twee dagen later genieten van deze superheldenserie.

Door het stilleggen van de opnames werd er besloten om de onlangs uitgezonden seizoenen flink in te korten. Daardoor kregen de fans ook geen langverwachten seizoensfinale. Niet alleen in de VS hebben ze verschillende producties moeten stopzetten, maar ook in Nederland. Zo is GTST ook al tot twee keer toe gestopt. Hieronder zie je er alles over.