olcay it's not true

Olcay Gulsen heeft corona: 'Ik voel me echt beroerd'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOlcay Gulsen heeft corona: 'Ik voel me echt beroerd'
RTL

De opnames van het programma 'Gestalkt' zijn uitgesteld omdat de nieuwe presentator Olcay Gulsen (40) besmet is met corona. Dat bevestigt Olcay aan RTL Boulevard. Gulsen was afgelopen week net aangekondigd als nieuwe presentator van het SBS-programma.

"Ben net positief getest op corona en voel me echt beroerd"

In Gestalkt worden mensen geholpen die langdurig worden lastiggevallen. Samen met het slachtoffer verzamelt het programma zoveel mogelijk bewijs tegen de vermeende stalker, om deze hier vervolgens mee te confronteren. Het programma werd gepresenteerd door Thijs Zeeman en Alberto Stegeman.

Olcay Gulsen heeft nieuwe presentatieklus te pakken
Lees ook

Olcay Gulsen heeft nieuwe presentatieklus te pakken

Het is niet bekend wanneer de opnames kunnen worden hervat. Olcay is thuis aan het herstellen. "Ben net positief getest op corona en voel me echt beroerd", vertelt ze aan RTL Boulevard. Ook haar vriend, Ruud de Wild, is tijdelijk in thuisquarantaine. Hij is negatief getest.

'We zouden overmorgen beginnen maar Olcay heeft dus het coronavirus 2, afgekort SARS-CoV-2, naar analogie met het verwante, eerder bekende virus SARS-CoV. Ik ben er liever duidelijk over. Balen', schrijft Ruud op zijn Instagram-pagina.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Olcay en Ruud duiken van thuisquarantaine in thuisquarantaine. Onlangs moesten ze na hun vakantie in Portugal tien dagen thuis blijven. RTL Boulevard zocht het koppel op.

Lees meer over
Olcay Gulsen