wie ben ik?

Eén van deze BN'ers zou de Vos in The Masked Singer kunnen zijn

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Laura OldenbroekEén van deze BN'ers zou de Vos in The Masked Singer kunnen zijn
RTL

Voor veel kijkers van 'The Masked Singer' is het zo klaar als een klontje: ze hebben al geraden wie bijvoorbeeld in het pak van de Panter of de Kameleon zit. Maar het blijft nog altijd gissen naar de ware identiteit van de Vos en haar magistrale stem. Hoog tijd om de kanshebbers eens op een rij te zetten.

De Vos zingt de sterren van de hemel in The Masked Singer. Je verwacht misschien dat je zo'n professionele stem uit duizenden herkent, maar niets blijkt minder waar. Want wie o wie verschuilt zich toch in het kostuum van de Vos?

Noortje Herlaar© ANP
Noortje Herlaar

Noortje Herlaar

Ze was de grote ster in de Mary Poppins musical en kreeg een Gouden Kalf voor haar rol in Moeder, ik wil bij de revue. Sinds Noortje moeder is geworden, doet ze het rustig aan qua werk. Zou dit haar comeback op de Nederlandse televisie betekenen? 

© ANP

Willemijn Verkaik

Is de ware identiteit van de Vos nog niet geraden, omdat Willemijn Verkaik misschien minder bekend is bij het grote publiek? Ze vergaarde haar bekendheid in de musicalwereld door internationaal de rol van Elphaba in Wicked te vertolken. Dat deed ze niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland, Amerika en Engeland. Ze zong daarnaast de Nederlandse stem in van Elsa in de film Frozen. 

Ellen ten Damme© ANP
Ellen ten Damme

Ellen ten Damme

Hoewel de hints steeds minder in de richting van Ellen wijzen, lijken sommige kijkers er nog steeds van overtuigd dat zij de Vos is in The Masked Singer. Eén ding is zeker: ze heeft net als de Vos een prachtige stem, maar is ze het ook écht? Luister dan haar optreden hieronder nog eens terug, en vervolgens naar het optreden van de Vos. 

© ANP

Marlijn Weerdenburg

Noortje Herlaar is niet de enige zwangere BN'er met een prachtige stem. Ook Marlijn Weerdenburg, momenteel aan het aftellen tot de uitgerekende datum, weet de sterren van de  hemel te zingen. Dat bewees ze eerder al in It Takes Two. 

© ANP

Simone Kleinsma

Ze is de koningin van de musicals en misschien straks ook wel de koningin van The Masked Singer. De naam Simone Kleinsma zingt rond in de wandelgangen en sommige kijkers denken al te weten dat zij de Vos zou zijn.

© ANP

Lone van Roosendaal

Of zou het toch zangeres en actrice Lone van Roosendaal zijn? Ze is een musicalster in hart en nieren, zingt prachtig en is niet bang om op het podium te staan. Op Twitter wordt haar naam veel in verband gebracht met de Vos.

Carice van Houten© ANP
Carice van Houten

Carice van Houten

Het is een tijd geleden dat we Carice op de Nederlandse televisie hebben gezien. Plottwist: misschien zien we haar al weken, maar weten we het nog niet. Kan ze net zo goed zingen als de Vos? Je hoort het hieronder.

Ben jij er al uit? Laat je stem hieronder achter. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

The Masked Singer is vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL4. 

Lees meer over
Noortje HerlaarWillemijn VerkaikThe Masked Singer