Doei doei-weken

Ferry Doedens: 'Afscheid nemen van GTST doet heel veel pijn'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFerry Doedens: 'Afscheid nemen van GTST doet heel veel pijn'
RTL

Ferry Doedens heeft zich in zijn Instagram Stories uitgelaten over zijn naderende einde bij 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. De 30-jarige acteur vertrekt binnenkort uit de serie, na meerdere opstootjes en een eerder ontslag dat weer ongedaan werd gemaakt. Ditmaal is het echter definitief, en daar heeft Ferry het moeilijk mee.

"Ik loop hier nu nog drie weken rond, met een heel gek gevoel"

"Ik loop hier nu nog drie weken rond, met een heel gek gevoel", vertelt Ferry in een filmpje in zijn Stories. "Het is een gevoel van rouw, ook al wil ik het niet te zwaar maken. Ik zit de afgelopen periode al best wel in een rouwproces. Wat wil ik? Wie ben ik? Wat wil ik gaan doen met mijn leven? Dat weet ik allemaal nog niet. Dat onzekere gevoel is best wel intens. Dat ik GTST ga verlaten, doet mij gewoon heel veel pijn. Ook omdat ik afscheid moet nemen van Lucas, dat is een onbeschrijfelijk gevoel."

Ferry Doedens bedankt speciaal persoon: 'Ik hou van je'
Lees ook

Ferry Doedens bedankt speciaal persoon: 'Ik hou van je'

"Ik wilde even laten weten dat ik het er niet makkelijk mee heb", vervolgt hij. "Maar ik ga proberen om Lucas zo leuk en gezellig mogelijk neer te zetten. En dan is het klaar." Ook bedankt hij zijn volgers voor alle lieve berichten die hij heeft mogen ontvangen.

Ferry was afgelopen zomer nog te gast in Goede Tijden, Zomer Tijden. Hierin blikte hij terug op de afgelopen jaren.

Lees meer over
Ferry Doedens