niet zo beautiful

Beau: RTL heeft geen interesse meer in programma's zoals Five Days Inside

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Vincent TV ProductiesBeau: RTL heeft geen interesse meer in programma's zoals Five Days Inside
RTL

Beau van Erven Dorens (49) vindt het jammer dat het programma 'Geraldine en de Vrouwen' door RTL op zondagavond is geprogrammeerd. De presentator, die het programma heeft geproduceerd, vindt het daar te zwaar voor.

"Van mij willen ze het in ieder geval niet meer hebben"

"De zender moet bepalen waar het komt, maar natuurlijk is zondagavond kwart voor 11 niet ideaal. Als je weekend er bijna op zit, wil je dat met iets luchtigers afsluiten", zegt Beau zaterdag in het AD. "Dit is een zwaar programma dat nooit heel veel kijkers zal trekken. Maar het is een waanzinnig belangrijk onderwerp."

Beau van Erven Dorens maakt statement met borsthaar-foto
Lees ook

Beau van Erven Dorens maakt statement met borsthaar-foto

Volgens Beau doet Geraldine het geweldig en is er een jaar lang met hart en ziel aan het programma gewerkt. "Als je dan tegenover Arjen Lubach wordt gezet... Dit hoort op een dinsdag, woensdag of donderdag."

Beau, die maandag begint aan een nieuwe serie van zijn talkshow Beau, vindt het ook jammer dat RTL steeds meer kiest voor lichte programma's. "We hadden net een mooie traditie opgebouwd. Met Five Days Inside, met de daklozenprogramma's. Ik vermoed dat dat nu afgelopen is", zegt hij. "Van mij willen ze het in ieder geval niet meer hebben."

Lees meer over
Beau van Erven Dorens