ik was toch je meisje

Roxeanne en Erik al vier jaar niet van elkaars zijde geweken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @roxeannehazesRoxeanne en Erik al vier jaar niet van elkaars zijde geweken
RTL

Roxeanne Hazes (27) en Erik Zwennes (35) leerden elkaar een paar jaar geleden kennen toen ze samenwerkten aan een nieuw album van de zangeres. Volgens 'de dochter van' sloeg de vonk direct over. Inmiddels vormen ze samen met Fender (2) een prachtig gezinnetje en zijn nog altijd even verliefd als vier jaar geleden.

"Je haalt het beste in me naar boven en dat al vier jaar lang"

Roxeanne weet nog precies wanneer de vonk tussen haar en haar geliefde oversloeg: tijdens het Lowlands festival op 20 augustus 2016. Inmiddels zijn ze een paar jaar, een verloving én een zoon verder. 'Je hield van me op momenten dat ik niet van mezelf kon houden', brengt de zangeres een ode aan haar verloofde op Instagram. 'Je haalt het beste in me naar boven en dat al vier jaar lang (...) Je geeft me de beste jaren van mijn leven.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Waarom het zoontje van Roxeanne Hazes niet haar achternaam heeft
Lees ook

Waarom het zoontje van Roxeanne Hazes niet haar achternaam heeft

Ook haar verloofde Erik staat op social media stil bij de afgelopen vier prachtige jaren met zijn 'heerlijke schepsel'. Zo schrijft hij liefkozend: 'Mijn eeuwige liefde, partner in crime en de beste moeder die onze mafkees had kunnen wensen. Laat me bijtekenen, ik heb het geweldig met je. Samen kunnen wij alles.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De tortelduifjes zijn al geruime tijd druk hun bruiloft aan het plannen, maar door onder andere de geboorte van Fender lijken die plannen steeds weer in de ijskast te belanden. In Van Der Vorst Ziet Sterren verklapte de dochter van André senior eerder al eens dat ze het liefste in Las Vegas zou willen trouwen. Een grote bruiloft hoeft van haar niet zo nodig. "Het liefst zou ik het alleen met onze naaste dierbaren doen", aldus Rox. Daarnaast wil ze liever nog even wachten totdat Fender wat groter is, zodat hij bijvoorbeeld de ringen kan brengen.

Wellicht samen met een broertje of zusje, want die wens is er ook nog onthulde ze onlangs in LINDA.Meiden. Roxeanne: "Fender staat te popelen, hij wijst soms naar mijn buik en zegt: 'Mama, baby?'"

Niet alleen in de liefde gaat het goed, sinds kort heeft Rox ook weer contact met haar broertje. En als het aan haar ligt, kan het best zo zijn dat ze ooit nog eens een duet met André opneemt. 

Lees meer over
Roxeanne Hazes