adamskostuum

Bert heeft wéér moeite met naakt in Het Perfecte Plaatje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLBert heeft wéér moeite met naakt in Het Perfecte Plaatje
RTL

Kijkers van 'Het Perfecte Plaatje' konden twee weken geleden al zien hoeveel moeite Bert van Leeuwen (60) had met het fotograferen van een naaktmodel. Bert maakte het zichzelf in de aflevering van deze week extra moeilijk door, ondanks die eerdere worsteling, wéér voor bloot te gaan.

"Ik ga toch ook even vragen of je ook... je shirt..."

De kandidaten van Het Perfecte Plaatje kregen deze week de opdracht om een model met een 'lichamelijke imperfectie', zoals presentator Tijl Beckand het beschrijft, vast te leggen. Het model van Bibi Breijman mist bijvoorbeeld een onderarm, dat van Soy Kroon werd geboren met albinisme en het model van Bert heeft een moedervlek in zijn gezicht.

Love Island-ster blinkt uit als naaktmodel in Perfecte Plaatje
Lees ook

Love Island-ster blinkt uit als naaktmodel in Perfecte Plaatje

Tijdens het fotograferen komt Bert tot de conclusie dat het mooier is als het model zijn shirt uittrekt, maar dat vindt 'ie nog niet zo makkelijk om te vragen. "Ik ga toch ook even vragen of je ook... je shirt... even kijken hoor." Tijl ziet Bert tobben en stelt daarom voor dat hij de vraag stelt. Samen met gastfotograaf Monique Velzeboer krijgt hij het model zo ver om zijn shirt uit te trekken.

De scène doet denken aan de naaktfotoshoot van twee weken geleden. Toen koos Bert voor een mannelijk model, omdat hij dacht dat dit wat minder ongemakkelijk zou zijn dan een vrouw. Het leverde alsnog een behoorlijk awkward tafereel op.

Het Perfecte Plaatje zie je iedere woensdag om 20.30 uur op RTL 4.

Lees meer over
Bert van LeeuwenHet Perfecte Plaatje