conscious uncoupling

Glennis Grace blijft ex zien ondanks relatiebreuk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Glennis Grace blijft ex zien ondanks relatiebreuk
RTL

Glennis Grace (42) en haar ex-vriend Lévy (26) zijn vrienden voor het leven, blijkt uit de nieuwste vlog van de zangeres. Ze deelt op YouTube dat er geen mot is met haar voormalige liefje en dat ze nog prima door één deur kunnen.

"Kan gewoon"

De liefde tussen Glennis en Lévy is dan wel voorbij, maar de vriendschap niet. Na de breuk was het nog maar de vraag of de twee elkaar zouden blijven zien. Lévy is namelijk ook de gitarist van de zangeres. Dankzij haar nieuwste vlog weten we dat dat helemaal goedgekomen is.

Glennis' ex-vriend komt namelijk nog altijd bij haar over de vloer. "Hé, een bekende stem", zegt ze terwijl ze filmt hoe hij een klusje voor haar doet in huis. Ook is te zien hoe ze arm in arm op jacht gaan voor een nieuwe televisie voor de zangeres. "Kan gewoon", vindt Glennis. 

Glennis Grace 'doodziek' na breuk met ex-vriend Lévy
Lees ook

Glennis Grace 'doodziek' na breuk met ex-vriend Lévy

Glennis en Lévy kunnen zelfs grappen over hun verbroken relatie. Volgens hem heeft hij 'alle meubels in het huis' uitgekozen. "En nu ben ik niet meer welkom", geint hij vervolgens. Het zorgt voor een lach op het gezicht van de zangeres. Nu is het nog wachten op nieuwe muziek waar de twee samen aan hebben gewerkt.

Glennis liet een maand geleden weten dat haar relatie met Lévy na drie jaar uit is. Dat deed ze door middel van een emotionele video, zoals te zien is hieronder. 

Lees meer over
Glennis GraceLiefdeLiefdesverdrietRelatieYouTube