DOL OP KOX

Deze Temptation-single stond poedelnaakt voor Michella Kox

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @michellakoxDeze Temptation-single stond poedelnaakt voor Michella Kox
RTL

Als er íémand van reality-televisie houdt, is het wel Michella Kox (40). Ze weet keer op keer van alles te onthullen over de kandidaten van 'Temptation Island' en we kunnen dan ook eigenlijk niet verrast zijn dat Michella nu onthult één van de singles uit het komende seizoen al in zijn adamskostuum bewonderd te hebben.

"Deze verleider heb ik lekker al naakt gezien"

Op haar Instagram Stories vertelt Michella welke single uit het aankomende seizoen Temptation Island: Love or Leave ze al in zijn nakie zag. 'Deze verleider heb ik lekker al naakt gezien', schrijft ze.

Het blijkt niemand minder dan Angelo te zijn. En dat verklaart toch een hoop, want Angelo is weliswaar vrachtwagenchauffeur, maar in zijn vrije uurtjes klust hij bij als stripper.

Deze singles gaan harten veroveren in Temptation Island
Lees ook

Deze singles gaan harten veroveren in Temptation Island

Angelo in 'Temptation Island: Love or Leave'© Tom Cornelissen/RTL
Angelo in 'Temptation Island: Love or Leave'

Eén foto later deelt Michella nog een pikant plaatje van de striptease die Angelo in haar bijzijn heeft gegeven. Op die foto zien we Angelo's rug. En met zijn edele delen staat hij vrijwel tegen het gezicht van een dame aan. Zijn derrière is door Michella overigens keurig weggewerkt met een plaatje.

© Instagram @michellakox

Benieuwd naar de eerste beelden van Temptation Island: Love or Leave? Die zie je hieronder. Vanaf 26 november is het programma op Videoland te zien.

Lees meer over
Michella KoxTemptation Island VIPS