HEFTIG

Linda Hakeboom had voor chemotherapie ook nog ivf-behandeling

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLinda Hakeboom had voor chemotherapie ook nog ivf-behandeling
RTL

Het leven van documentairemaakster Linda Hakeboom (35) staat sinds een aantal maanden compleet op zijn kop. Er werd borstkanker geconstateerd bij haar. Sinds die diagnose heeft Linda besloten om haar camera beet te pakken en haar leven vanaf dat moment vast te leggen. In een nieuwe video vertelt Linda dat ze moest verwerken dat chemotherapie haar onvruchtbaar kon maken.

"Definitief onvruchtbaar worden versus hormonen inspuiten om een eierfabriek te worden"

Want een aantal maanden geleden had Linda zich geen voorstelling kunnen maken van wat er nu gebeurt in haar leven. 'Toen ik hoorde dat ik kanker heb, kreeg ik ook nog te verwerken dat chemotherapie je onvruchtbaar kan maken', deelt Linda in een openhartige post op Instagram.

 

Positieve Linda Hakeboom maakt zich op voor nieuwe chemokuur
Lees ook

Positieve Linda Hakeboom maakt zich op voor nieuwe chemokuur

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoewel Linda tot nog toe nooit een hele grote kinderwens heeft gehad, vond ze deze confrontatie toch heel heftig. 'En dus zat ik vlak voor de chemotherapie ineens óók aan de IVF. Definitief onvruchtbaar worden versus hormonen inspuiten om een eierfabriek te worden', aldus Linda. De IVF-behandelingen afwisselen met de chemotherapie waren voor Linda echt een emotionele rollercoasters. 'Liefde voor iedereen die dit pad ook heeft bewandeld of met dit onderwerp worstelt', besluit ze.

Linda deelt haar verhalen momenteel in een online videoserie. Meer daarover zie je hieronder.

Lees meer over
Linda Hakeboom