Met gelijke munk betaald

Danny de Munk kan wel door de grond zakken in I Can See Your Voice

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLDanny de Munk kan wel door de grond zakken in I Can See Your Voice
RTL

In alweer de derde aflevering van 'I Can See Your Voice' is niemand minder dan Danny de Munk (50) te gast. Samen met zijn grote fan Demi moeten zij de échte zangtalenten zien te ontdekken, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

"Als zij kan zingen, dan is het klaar"

Let op: spoilers!

Najib geeft een heel bijzondere uitleg in I Can See Your Voice
Lees ook

Najib geeft een heel bijzondere uitleg in I Can See Your Voice

Elke aflevering bestijgen zes kandidaten het podium, maar hoeveel kunnen er echt zingen? Dat is elke week weer een verrassing. Demi maakt een rigoureuze keuze en slaat het advies van de panelleden in de wind. Zij zeggen dat nummer drie geen zanger is, maar Demi kiest voor nummer een. Een verkeerde keuze zo blijkt als hij zijn stem laat horen, want hij kan wel zeker een moppie zingen.

Ook tijdens de tweede ronde negeert Demi het advies van het panel en kiest kandidaat nummer drie. Ze is er heilig van overtuigd dat hij geen zanger is, en dat blijkt een goede keuze te zijn. De panelleden zijn ondersteboven als blijkt dat er alleen maar valse noten uit zijn mond komen.

Na twee korte fragmenten te hebben gezien, moeten er weer twee kandidaten het spel verlaten. Als eerste is kandidaat nummer zes aan de beurt. Het panel weet het zeker, hij kan niet zingen en daar sluit Demi zich bij aan. Maar weer blijkt dat hij wel een zoetgevooisde stem heeft. Als tweede deze ronde moet kandidaat twee zichzelf blootgeven. "Als zij kan zingen, dan is het klaar", verzucht Demi. Helaas voor Demi en Danny zitten ze weer mis, want ze kan wel degelijk een goede stem opzetten.

Na een intensieve vragenronde is het panel verdeeld. Het is dus aan Demi en Danny om de juiste keuze te maken, maar dat is tot nu toe niet erg succesvol gebleken. Toch moet de partyplanner zijn ware stem laten horen en wat voor stem? Zijn naam blijkt Will te zijn en hij kan - helaas voor Demi - wel goed zingen.  

Hierdoor moet Danny met de soulsister een duet zingen om erachter te komen of zij wel kan zingen én of Demi 5000 euro rijker is. Helaas blijkt Mercy, zoals ze heet, verre van een nachtegaaltje te zijn. Hierdoor ziet Demi het geld aan haar neus voorbijgaan en is Mercy in een klap 5000 euro rijker. 

Fred van Leer en Carlo Boszhard vertelden eerder al in RTL Boulevard over hoe de kandidaten het panel weet te beduvelen, dat zie je hieronder.

I Can See Your Voice is elke donderdag te zien om 20.30 uur te zien bij RTL4. 

Lees meer over
Danny de Munk