dit vosje verliest haar streken niet

Chantal Janzen onthult onterecht dat ze de Vos is in Masked Singer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/Laura OldenbroekChantal Janzen onthult onterecht dat ze de Vos is in Masked Singer
RTL

Met nog maar een paar uur tot de grote finale van 'The Masked Singer' is het voor de laatste keer raden welke BN'er al weken voor de kijkers op het podium staan. Chantal Janzen (41) doet alvast een duit in het zakje: in een reactie op Instagram beweert zij de Vos te zijn.

"Het was geweldig om een duet te zingen met zo'n kneitergoede zangeres als de Vos"

Samantha Steenwijk blikt met een foto nog eens terug op haar avontuur in het mateloos populaire zangprogramma. 'Het was geweldig om een duet te zingen met zo'n kneitergoede zangeres als de Vos, maar wie is ze toch?' vraagt ze zich hardop af. Chantal weet wel raad met zo'n bijschrift: 'Aah zo lief, dankje voor het compliment.'

© Instagram @samanthasteenwijk

Hoewel Chantal net als de Vos de sterren van de hemel zingt, is het heel onwaarschijnlijk dat ze daadwerkelijk meedoet dit seizoen en heel waarschijnlijk dat ze als vanouds een grapje maakt zoals de presentatrice dat vaker doet. Wie 'ja' zegt tegen The Masked Singer wordt namelijk strikt verboden om zijn of haar identiteit bekend te maken. De grote vraag is dus: wie is het dan wél? Laat je stem hieronder achter.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In RTL Boulevard vertelt Samantha hoe moeilijk ze het vond om afscheid te nemen van de Kameleon en het optreden voor het miljoenenpubliek in The Masked Singer. 

Lees meer over
Chantal JanzenThe Masked Singer