zoek de verschillen

Oranje Gordon doet hilarische imitatie van Donald Trump

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @gordonheuckeroth/ANPOranje Gordon doet hilarische imitatie van Donald Trump
RTL

Nadat Gordon (52) een paar dagen geleden door sommige kijkers nog uitgespuugd werd door zijn optreden in 'Op1', is de zanger vanavond gewoon weer terug op de buis. Dit keer niet als zichzelf, maar als Donald Trump (74). Op social media deelt 'ie alvast de eerste geestige beelden.

"Waar anderen uren nodig hebben voor make up was ik in 10 min klaar"

Begin maar alvast met het zoeken van de verschillen. Van de oranje huid tot het overhemd dat op knappen staat: Gordon heeft zich helemaal uitgeleefd om de Nederlandse kopie van de Amerikaanse president te worden. Bovendien heeft hij een belangrijke boodschap voor hem. Je ziet het in deze video. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Optreden Gordon in Op1 doorn in het oog van de kijker
Lees ook

Optreden Gordon in Op1 doorn in het oog van de kijker

Vanavond is Gordon te gast in het satirische programma Even tot hier, maar om zijn single te promoten moet 'ie wel eerst uit z'n comfortzone stappen. De zanger lijkt er overigens helemaal geen probleem mee te hebben om in de huid van Trump te kruipen. 'Waar anderen uren nodig hebben voor make up was ik in 10 min klaar😂', grapt hij nog. 

Gordon is volop in het nieuws om zijn nieuwste single en comeback als zanger te promoten. Het nummer 'De heling' schreef hij toen hij in een afkickkliniek zat. Wij spraken hem. 

Lees meer over
Donald Trump jr.Gordon