all I want for Christmas

Linda de Mol: 'Verliefd zijn en kerst vieren is geweldig'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Linda de Mol: 'Verliefd zijn en kerst vieren is geweldig'
RTL

De feestdagen staan weer voor de deur en Linda de Mol (56) telt de dagen alvast af. De presentatrice is namelijk helemaal wild van Sinterklaas, kerst en oud en nieuw. In de nieuwste editie van haar tijdschrift 'LINDA.' vertelt ze hoe ze dit jaar feestelijk gaat afsluiten én hoe haar eerste kerst met liefje Jeroen Rietbergen (49) was.

"Verliefd zijn en dan kerst vieren is echt geweldig"

"Ik vind het belangrijk, het is ook traditie", vertelt Linda in haar blad. Ze pakt elk jaar groots uit en dan komt ook haar 'schoonfamilie over uit Zeeland, soms komen er vrienden, kerstontbijt de volgende dag'. De presentatrice zit in ieder geval niet stil tijdens de feestdagen. "Ik vind het heerlijk om thuis kerst te vieren." Bovendien zijn er 'drie hoofdingrediënten' voor de perfecte viering: "Familie, lekker eten én lekker eten", lacht Linda. 

Chantal Janzen: 'Ik ga het anders doen dan Linda de Mol'
Lees ook

Chantal Janzen: 'Ik ga het anders doen dan Linda de Mol'

Ook vertelt Linda over haar eerste kerst met haar grote liefde Jeroen. De twee waren nog maar net samen en 'kneiterverliefd' toen ze voor het eerst de kerstdagen samen vierden. Ze hebben het allebei met hun eigen familie gevierd en één dag samen doorgebracht. "Verliefd zijn en dan kerst vieren is echt geweldig", vindt Linda. "We hebben heel lekker gegeten. Ik heb me enorm uitgesloofd in de keuken. En wat hebben we gedaan? Je kan wel raden wat wij hebben gedaan." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Linda is zó gek op de winter, dat ze misschien zelfs haar succesprogramma Linda's Zomerweek een winters tintje wil geven. In de video hieronder vertelt ze daar alles over.

Lees meer over
Linda de MolJeroen RietbergenLINDA.KerstmisFeestdagenLiefdeRelatie