Wat een mutsen

Moedermaffia richt wederom alle pijlen op Katja Schuurman

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @katjaschuurmanMoedermaffia richt wederom alle pijlen op Katja Schuurman
RTL

Als kersverse moeder kun je maar weinig dingen goed doen in de ogen van de beruchte moedermaffia. Ook Katja Schuurman (45) heeft het moeten ontgelden. Na het plaatsen van een filmpje op Instagram stroomden de reacties binnen, maar gelukkig heeft Katja ook trouwe volgers die het voor haar opnemen.

"Waarom heeft die kleine geen muts op als het zo waait?"

Katja deelde een filmpje waarop te zien is hoe ze op straat staat met haar dochtertje op haar arm. Zowel Katja als de kleine Coco hebben geen jas aan en dat is tegen het zere been van de alom aanwezige moedermaffia. Ook het gebrek aan een mutsje is voor sommige een doorn in het oog.

Katja Schuurman trekt zich niets aan van moedermaffia
Lees ook

Katja Schuurman trekt zich niets aan van moedermaffia

'Lijkt me niet fijn voor de baby, zo met haar blote hoofdje buiten', schrijft een van haar volgers. 'Waarom heeft die kleine geen muts op als het zo waait?' vraagt een ander zich af. Gelukkig voor Katja zijn veel van haar volgers helemaal klaar met de moedermaffia. Zo noemen ze het gezeur en schrijft iemand: 'De moedermaffia en de azijnpissers zijn goed vertegenwoordigd vandaag.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De kleine Coco kwam afgelopen augustus ter wereld. Onlangs vertelde de presentatrice uitgebreid over de hevige bevalling, dat zie je hieronder.

Lees meer over
Katja Schuurman