't is maar waar je blij van wordt

Rens Kroes knijpt in haar handen met 'pittige baby'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRens Kroes knijpt in haar handen met 'pittige baby'
RTL

Rens Kroes (33) is één van de positiviteitsgoeroes die Instagram tegenwoordig rijk is. Slaapgebrek als kersverse moeder? Geen probleem. Pittige baby? Kom maar door. In een nieuw bericht laat ze haar volgers weten hoe rijk ze zich voelt ondanks de moeilijkheden die ze nu ervaart als nieuwbakken moeder.

"Het betekent minder rust voor mij, maar het is zo prachtig om te zien dat haar persoonlijkheid ontstaat"

Baby Maya Jade is krap drie weken oud, maar mama Rens ziet nu al haar persoonlijkheid ontwikkelen. Aan haar ruim 300.000 volgers vertelt ze over een gesprek dat ze met een vriendin had. 'Je hebt een pittige baby, vertelde een vriendin van mij toen ik haar vertelde dat Maya Jade erg goed is in het communiceren wat ze wil en dat ze fysiek erg sterk is', begint ze. 'Het betekent minder rust voor mij, maar het is zo prachtig om te zien dat haar persoonlijkheid ontstaat. Een trotse moeder hier!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rens Kroes voor het eerst moeder geworden van een dochter
Lees ook

Rens Kroes voor het eerst moeder geworden van een dochter

Vlak voor de geboorte van haar oogappel sprak Rens met RTL Boulevard over haar zwangerschap. Ze had destijds al helemaal de bijzondere geboorte van haar dochter - inclusief zoutlampen en latin muziek - uitgestippeld. Je hoort er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
Rens Kroes