gelukkig hebben we de beelden nog

Samantha Steenwijk maakte zich zorgen om Willeke Alberti in TMS

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSamantha Steenwijk maakte zich zorgen om Willeke Alberti in TMS
RTL

Als één persoon vol weemoed terugblikt op haar avontuur in 'The Masked Singer' dan is het Samantha Steenwijk (34) wel. De zangeres baalde ontzettend toen ze het programma vlak voor de finale moest verlaten. Maar gelukkig hebben we de beelden nog, want vandaag deelt ze een behind the scenes filmpje met Willeke Alberti (75).

"Tante Wil, gaat het goed?"

Hoe het heeft kunnen gebeuren is nog altijd onduidelijk, maar Willeke was de allereerste afvaller van dit seizoen van The Masked Singer. Samantha had het backstage enorm leuk met haar, hoewel Willeke daar... anders over dacht. Bekijk de video hieronder maar.

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De grappigste momenten van Gerard Joling in The Masked Singer
Lees ook

De grappigste momenten van Gerard Joling in The Masked Singer

'Tante Wil, gaat het goed? Ik hou van deze vrouw!' schrijft Samantha bij de beelden. Het is niet gek dat de zangeres dit vraagt, want het is bloedheet in de pakken die de programmamakers voor ieder seizoen laten maken. In de video lijkt Willeke niet meer te weten hoe ze moet zitten of bewegen, zo oncomfortabel ziet ze eruit in het pak van de Vuurvogel. 

Samantha heeft overduidelijk genoten van The Masked Singer, maar het liefst had ze het hele programma uitgespeeld. Aan de desk van RTL Boulevard vertelt ze nog eens dat ze moeite had met het afscheid. 

Lees meer over
Samantha SteenwijkWilleke AlbertiThe Masked Singer