trotse mama

Laurentien: 'Eloise leert ons op andere manier naar media kijken'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @eloisevanoranjeLaurentien: 'Eloise leert ons op andere manier naar media kijken'
RTL

Eloise van Oranje, de 18-jarige dochter van prins Constantijn (51) en prinses Laurentien (54), is de eerste jonge Nederlandse royal die via social een inkijkje geeft in haar leven. Ze houdt haar volgers via Instagram en TikTok op de hoogte van alles wat ze meemaakt. Prinses Laurentien legde gisteren in 'Beau' uit wat zij daar precies van vindt.

"Het belangrijkste is dat zij zichzelf blijft"

Volgens prinses Laurentien is er een zekere mate van authenticiteit nodig als het gaat om social media. "Het belangrijkste is dat zij zichzelf blijft. Dat zij stevig in haar schoenen staat."

Natuurlijk fluisteren Constantijn en Laurentien hun dochter wel eens dingen toe, maar Eloise is nu eenmaal 18. "Een volwassen jonge vrouw." Daarom hebben ze ook vertrouwen in haar. "Het leven is een leerproces en ook voor haar. En kijk hoe vrolijk ze is. Ze viert het leven. Ze is 18 jaar. Maar het belangrijkste is de authenticiteit en dat gaat goed."

Gravin Eloise verwijdert ongemakkelijk TikTok-filmpje van ouders
Lees ook

Gravin Eloise verwijdert ongemakkelijk TikTok-filmpje van ouders

Afgelopen week kwam het socialmediagebruik van Eloise nog in het nieuws vanwege een TikTok-filmpje. In de korte video was niet alleen de gravin te zien, maar kwamen ook haar ouders voorbij. Later verwijderde Eloise de video weer, maar ondertussen ging de video al rond op social media. Prinses Laurentien legt uit waarom haar dochter de video weer verwijderde: "Zij dacht daarna na."

Ondanks dat haar ouders het misschien niet altijd eens zijn met het socialmediagebruik van hun dochter, zien ze er ook de voordelen van in. "En dat is natuurlijk het interessante met die hele social media (...) als dit je leven is, dan kijk je er op een andere manier naar. En zij leert ons ook weer op een hele andere manier in de moderne tijd te kijken naar de media."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Royaltyverslaggever sprak prinses Laurentien onlangs ook over haar dochter. Ze gaf aan apetrots te zijn. Je ziet het in Annemarie's Royaltyvlog:

Lees meer over
Prinses LaurentienEloise van Oranje