Talk To You Never

Monica Geuze op oorlogspad: 'Mensen zijn op zoek naar sensatie'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Monica Geuze Monica Geuze op oorlogspad: 'Mensen zijn op zoek naar sensatie'
RTL

Van exen Lil' Kleine (26) en Lars Veldwijk (29) tot aan haar nieuwe vlam Robbert Kroese (30): de 25-jarige Monica Geuze deelt al jaren al haar relatieperikelen met haar volgers op YouTube. Naast scharrels passeren ook vriendinnen van Monica regelmatig de revue in haar video's en daar vinden haar fans het een en ander van.

"Waarom zijn mensen altijd op zoek naar een juicy story?"

Waar vriendin Kiana eerst bijna elke vlog wel voorbij kwam, hebben de trouwe kijkers de glitterkoningin al een tijdje niet gezien. Dat heeft volgens één fan een overduidelijke reden: Monica en Kiana hebben ruzie. Een theorie die volgens de YouTuber zelf ábsoluut niet waar is.

Monica Geuze furieus op volger: 'Gepensioneerde oude zak'
Lees ook

Monica Geuze furieus op volger: 'Gepensioneerde oude zak'

"Ik zag net een comment voorbij komen op YouTube en daar wilde ik toch even iets over zeggen", opent Monica de aanval in haar meest recente video. "Ik kreeg een comment met: waarom zien we Kiana nooit meer in je vlogs? En ga je nog wel met haar om? Ik krijg echt zó vaak van dit soort comments, om wie het ook gaat: mensen zijn zo hard op zoek naar sensatie."

Volgens Monica is het nou eenmaal zo dat je elkaar soms even wat minder ziet. "We hebben allemaal een druk leven en buiten dat overheerst corona nu de hele wereld. Dus het is ook niet mogelijk om maar met iedereen af te spreken", aldus de jonge moeder. "Het zit me echt even tot hier. Ik vind het zó irritant! Waarom zijn mensen altijd op zoek zijn naar een juicy story? En wat wil je horen? Dat we dikke ruzie hebben? Dan zou ik het alsnog niet vertellen, want dat is niet bepaald chique."

Monica is vanaf deze week te zien als presentatrice van Temptation Island: Love or Leave. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.

Lees meer over
Monica Geuze