Aangrijpend

Olcay Gulsen geëmotioneerd bij Beau: 'Ik schaam mij nog steeds'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLOlcay Gulsen geëmotioneerd bij Beau: 'Ik schaam mij nog steeds'
RTL

Olcay Gulsen (40) was te gast aan tafel bij 'Beau' om te praten over de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen. Een onderwerp waar ze helaas zelf ook over mee kan praten en het wordt haar dan ook te veel.

"Ik voel dat wij allemaal mankementjes hebben hier en daar"

Olcay heeft zelf als kind een gewelddadige vader gehad en ze merkt dan ook dat zij en haar zusjes daar tot op de dag van vandaag last van hebben. "Alle stress van buitenaf maakte dat geweld heviger. Als er weer onzekerheden waren of mijn vader had zijn baan verloren, dan ging hij meer drinken en gebruiken en werd de agressie groter. (…) Ik voel dat wij allemaal mankementjes hebben hier en daar, die echt wel afstammen uit onze jeugd", zo vertelt ze. "Zo hebben we allemaal moeite met het aangaan van diepere relaties."

Radioshow Ruud en Olcay vanaf begin volgend jaar te horen
Lees ook

Radioshow Ruud en Olcay vanaf begin volgend jaar te horen

"Ik denk dat het voor heel veel kinderen een oneerlijke start is", vervolgt ze. "Je neemt het jezelf wel kwalijk als kind. Ik dacht altijd dat ik iets verkeerds had gedaan, waardoor papa zo boos was op mijn moeder. Dat denk je dan."

Olcay heeft een tijd geleden een serie gemaakt over huiselijk geweld en kwam erachter dat er te weinig mensen weten hoe ze huiselijk geweld moeten melden. "Er zit zoveel schaamte. Ik schaam mij nog steeds over wat er gebeurd is, terwijl ik het slachtoffer was. Dat moet echt weg."

Beau is elke werkdag om 22:00 uur te zien op RTL 4. Olcay sprak eerder al over huiselijk geweld, dat zie je hieronder.

Lees meer over
Olcay GulsenBeau van Erven Dorens