NEEM JE WERK MEE NAAR HUIS

Kim Kötter vindt thuiswerken lastig: 'Hoe doen jullie dit?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim Kötter vindt thuiswerken lastig: 'Hoe doen jullie dit?'
RTL

Sinds het uitbreken van het coronavirus is thuiswerken meer regel dan uitzondering. Voor veel mensen is het lastig om hun werkuren thuis te draaien, zeker met kinderen. Ook Kim Kötter (38) heeft soms moeite om zich te concentreren als ze thuis aan de bak moet.

"Even een beloning zo af en toe"

'Thuiswerken. Hoe doen jullie dit?' vraagt Kim zich af op Instagram. Hoewel heel Nederland nu al negen maanden thuis werkt, is Kim er nog niet bepaald aan gewend. Want nu ze vanuit huis werkt hoort ze van alles, zoals het alarm van de afwasmachine. 'Terwijl ik in een meeting zit.' En als het voormalig model een volle wasmand ziet tijdens het bellen, wil ze die toch leeg hebben.

Ook kunnen haar twee lieve kinderen wel eens tot last zijn. 'Als Youp geen snoepje mag van de oppas, dan komt 'ie stiekem naar ons kantoor om te checken of hij toch niet een snoepje mag', vertelt ze.  ⁣

Kim Kötter deelt heftig bevallingsverhaal van tweede kindje
Lees ook

Kim Kötter deelt heftig bevallingsverhaal van tweede kindje

Momenteel is Kim zwanger van haar derde. Voor haar en haar partner Jaap was het een grote verrassing om opnieuw ouders te worden. In onderstaande video vertellen ze er alles over.

Lees meer over
Kim Kötter