Dankbaar

Ferry Doedens na afscheid GTST: 'Liefde voor jullie allemaal!'

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL Ferry Doedens na afscheid GTST: 'Liefde voor jullie allemaal!'
RTL

Ferry Doedens (30) heeft zijn volgers zaterdag bedankt voor al hun berichtjes en steunbetuigingen na bekend werd dat hij vrijdag zijn laatste draaidag had voor 'Goede Tijden, Slechte Tijden.' 'Zomaar wat liefde voor jullie allemaal! Bedankt voor alle lieve reacties!", schrijft de acteur, die de rol van Lucas Sanders speelde, op Instagram.

"Bedankt cast & crew voor de geweldige 12 jaar.

Voor Ferry kwam deze week na twaalf jaar een einde aan zijn tijd bij de populaire soap. In de zomer werd in goed overleg met producent EndemolShine en RTL besloten dat hij zou vertrekken. "Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had. Hierdoor hebben EndemolShine en RTL samen met Ferry eind juni in goede harmonie besloten om de samenwerking te beëindigen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ferry Doedens neemt met verdriet afscheid van GTST
Lees ook

Ferry Doedens neemt met verdriet afscheid van GTST

"Dat was 'm dan", schreef Ferry vrijdag al op Instagram. "Bedankt cast & crew voor de geweldige 12 jaar. Ik ga jullie missen. Dat doe ik nu al."

Ondanks dat het GTST-avontuur voor Ferry is afgelopen, zit hij alles behalve stil. Volgens Rob Goossens heeft de acteur zelfs een hele goede toekomst als influencer. Dat zie je in onderstaande video:

Lees meer over
Ferry Doedens