top of flop

Giel Beelen maakt debuut bij Top 2000

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGiel Beelen maakt debuut bij Top 2000
RTL

Het Top 2000 dj-team telt dit jaar drie nieuwkomers. Naast Jeroen van Inkel (59) mogen ook Giel Beelen (43) en Carolien Borgers (37) deze keer de jaarlijkse NPO Radio 2-lijst presenteren.

De nieuwe presentatoren hebben zware uren gekregen tijdens de Top 2000, die vanaf 25 december tot en met oudejaarsdag dagelijks te horen is. Giel Beelen is bijvoorbeeld van vier tot zes uur ‘s ochtends aan de beurt. De radiopresentator versliep zich in september nog tweemaal in een week voor zijn ochtendshow. Maar hij heeft inmiddels twee nieuwe wekkers gekocht om herhaling te voorkomen.

Jeroen van Inkel maakt dit jaar zijn debuut bij Top 2000
Lees ook

Jeroen van Inkel maakt dit jaar zijn debuut bij Top 2000

Carolien Borgers neemt het stokje van hem over en presenteert de Top 2000 van zes uur tot acht uur ‘s ochtends. Sinds oktober maakt de presentatrice het Muziekcafé. Dat programma, waar muziek van eigen bodem centraal staat, nam ze na dertig jaar over van Daniël Dekker. Jeroen van Inkel is van middernacht tot twee uur ‘s ochtends op de radio te horen.

Ook Frank van ‘t Hof, Jan-Willem Roodbeen, Jeroen Kijk in de Vegt, Bart Arens, Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt, Ruud de Wild, Wouter van der Goes en Emmely de Wilt doen dit jaar mee aan het Top 2000 dj-team. Dj Paul Rabbering, die dagelijks van tien uur ‘s avonds tot middernacht te horen is, zal de lijst op oudejaarsdag vlak voor de jaarwisseling afsluiten.

Lees meer over
Giel Beelen