Verdrietig

Prins Harry in diepe rouw na afscheid van peettante

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesPrins Harry in diepe rouw na afscheid van peettante
RTL

Treurig nieuws voor prins Harry (36). Hij heeft namelijk afscheid moeten nemen van zijn peettante Celia Vestey, zo blijkt uit een overlijdensadvertentie in de 'Daily Telegraph'. Celia was een dierbare vriendin van koningin Elizabeth (94) en Harry's ouders.

Harry en Celia hadden een warme band. Celia en koningin Elizabeth konden het goed met elkaar vinden toen haar man, Samuel Vestey, voor het koningshuis ging werken. De koningin en zij vonden elkaar in hun gezamenlijke liefde voor paardensport en trokken samen op bij evenementen.

© Getty Images

Celia werd uiteindelijk aangewezen als peettante van prins Harry. Ze was echter niet de enige. Ook prins Andrew, Sarah Chatto, Bryan Organ, Gerald Ward en prinses Diana's oud-huisgenoot, Carolyn Bartholomew, kregen deze titel. Celia was ook aanwezig tijdens het huwelijk van Harry en Meghan en bij het huwelijk van William en Kate. Ze is slechts 71 jaar geworden.

Prins Harry en Meghan liggen al geruime tijd onder vuur. Bij alles wat ze doen volgt een stortvloed aan reacties; hieronder zie je er alles over.

Lees meer over
Prins Harry