ice ice baby

Deze Nederlander is een grote inspiratiebron voor Justin Bieber

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDeze Nederlander is een grote inspiratiebron voor Justin Bieber
RTL

Canada heeft Justin Bieber (26), maar wij hebben zijn grote inspiratiebron. Dat vertelt de 'Lonely'-zanger in gesprek met Ellen DeGeneres (62). Justin is dol op ijsbaden en logischerwijs is niemand minder dan Wim 'The Iceman' Hof (61) zijn held.

"Het was gevaarlijk, maar ik doe sowieso al iedere dag de ijsduik"

Wie Wim Hof kent weet dat hij een methode heeft ontwikkeld om beter bestand tegen kou te zijn. Justin zweert erbij. Op de bank bij Ellen onthult hij dat hij bijna iedere dag wel in een ijsbad stapt vanwege de gezondheidsvoordelen die het hem zou bieden.

Justin Bieber blikt terug op moeilijke jeugd in emotioneel nummer
Lees ook

Justin Bieber blikt terug op moeilijke jeugd in emotioneel nummer

Ellen bracht het onderwerp ter sprake nadat Justin samen met zijn jetski midden op een ijskoud meer stil kwam te staan en door het ijskoude water moest zwemmen. "Het was gevaarlijk, maar ik doe sowieso al iedere dag de ijsduik", vertelt Justin. "Het is goed voor je lichaam. Wim heeft van die ademhalingstechnieken. Hij is een G." 

Nu de Biebs getrouwd is, zich tot God heeft gekeerd en er gezonde levensroutines op nahoudt, gaat het hem voor de wind. Justin scoort hit na hit en heeft zijn zware doorgeslagen jaren overduidelijk achter zich gelaten. Dat blijkt wel uit de video hieronder. 

Lees meer over
Justin BieberWim Hof