Roze wolkbreuk

Katja Schuurman neemt drastische maatregelen na gebroken nachten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKatja Schuurman neemt drastische maatregelen na gebroken nachten
RTL

Katja Schuurman (45) en Freek van Noortwijk (32) zitten momenteel nog altijd hoog op hun roze wolk. Enkele maanden geleden is hun dochtertje Coco namelijk geboren. Toch heeft Katja het met één ding moeilijk sinds de komst van de kleine.

"De baby zelf is al hartstikke blij en tevreden. Nu de ouders nog"

'De baby zelf is al hartstikke blij en tevreden. Nu de ouders nog', begint ze haar verhaal. 'Als we haar lieve, mooie, vrolijke snuitje zien, knallen we uit elkaar van geluk. Maar lekker voeden en slapen en spelen op verzoek van ons meisje begint ons na vier maanden van doorwaakte nachten wat op te breken.'

Katja Schuurman trekt zich niets aan van moedermaffia
Lees ook

Katja Schuurman trekt zich niets aan van moedermaffia

Om die reden heeft het stel naar eigen zeggen flink wat informatie ingewonnen. 'Dus boeken aangeschaft, vrienden geraadpleegd, internet afgestruind. En wat zo fijn is: ze zeggen allemaal iets anders.'

Daarom hebben Katja en Freek zelf maar een plan opgesteld om de kleine Coco aan het slapen te krijgen. 'Ze gaat naar haar eigen bedje en niet meer tussen ons in. Kan ik nu al om huilen, want dat is zó fijn. En er wordt gevoed volgens planning en geslapen met regelmaat.' Ook dat zijn drastische maatregelen, want dat is 'volledig tegen mijn natuur in', aldus Katja.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'We zien niet uit naar de overgangsfase, maar de belofte van ‘s nachts weer eens slapen en overdag fit zijn geeft moed', besluit ze haar bericht.

Katja heeft onlangs nog een boekje open gedaan over haar heftige bevalling.

Lees meer over
Katja SchuurmanFreek van Noortwijk