we gaan raket nu

Gerard Joling had corona en 'zat een dag op de wc'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGerard Joling had corona en 'zat een dag op de wc'
RTL

Gerard Joling (60) is een van de vele (bekende) Nederlanders die geveld is door het coronavirus. Dat vertelt hij in gesprek met RTL Boulevard-entertainmentdeskundige Aran Bade. De zanger schroomt niet om in detail te treden over zijn klachten.

"Ik heb het al gehad, zeven weken geleden, en ik ben niet eens ziek geweest"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het is voor het eerst dat de 'We gaan raket nu'-zanger vertelt dat hij zelf het virus onder de leden had. Waar sommigen last hebben van verkoudheid of zelfs heftige benauwdheid, viel dat bij Gerard zelf mee. Qua klachten had de zanger namelijk weinig te klagen, zo biecht hij in het gesprek. Naar eigen zeggen was hij 'een dag aan de dunne' en hielden de gezondheidsklachten daarmee op.

Gerard Joling reageert op kritiek rondom vakantie op Curaçao
Lees ook

Gerard Joling reageert op kritiek rondom vakantie op Curaçao

Ook houdt Geer er een bijzondere gewoonte op na. "Ik neem al sinds februari elke dag een kinderaspirine in." Vrienden uit de farmaceutische industrie zeggen dat hij daarmee 3-0 voorstaat als hij het zou krijgen. "Ik heb het al gehad, zeven weken geleden, en ik ben niet eens ziek geweest."

Het hele fragment, waarin Aran langsgaat om huize Joling in kerstsfeer te brengen, zie je vanavond om 18.35 uur in RTL Boulevard.

Lees meer over
Gerard Joling