Je snor drukken

Bram Krikke op zijn hoede en 'belaagd' door agressieve man

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube: @bramkrikkeBram Krikke op zijn hoede en 'belaagd' door agressieve man
RTL

Je moet wat voor de views..moet Bram Krikke (26) hebben gedacht. De besnorde influencer heeft momenteel een nieuwe YouTube-serie genaamd 'Mooie Dorpjes'. Hierin bezoekt hij pittoreske dorpjes in het land. Wie dacht dat Bram het dan niet aan de stok krijgt met iemand, heeft het mis.

"Ik zie boosheid, maar wellicht ook een verslaving"

In Mooie Dorpjes bezoekt Bram de meest onontdekte dorpjes van Nederland en dit keer is hij in Driebergen. In dit dorpje is ook een agressietraining te volgen wat Bram met alle liefde wil volgen. Hier komt hij echter oog in oog te staan met een wel zeer agressieve man. "Ik zie boosheid, maar wellicht ook een verslaving", begint Bram de training.

Bram Krikke onthult innige band met Orgel Joke
Lees ook

Bram Krikke onthult innige band met Orgel Joke

Yarick, een agressietrainer, zit goed in zijn rol. Hij deinst er niet voor terug om Bram even op zijn plek te zetten. "Waar ik gefrustreerd over ben, is dat ik hier een half uur naartoe rijd en dan zit ik hier tegenover jou. Ik zie nog geen BN'er zitten, gewoon zonde van mijn tijd." Even later moeten ze nogmaals de confrontatie aangaan. "Er staat hier ook een spatscherm, want Bokito gaat helemaal leip", grapt Bram. Maar dan laat Yarick zien wat hij in huis heeft en 'flipt' compleet. "Ik ben het nu helemaal zat", schreeuwt hij. Ondertussen werkt hij Bram en de crew het pand uit. Gelukkig voor Bram is het allemaal maar een training.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bram is momenteel een rijzende ster, en niet alleen online. Ook op de radio weet hij menig prijzen te winnen, al is niet iedereen daar even blij mee.

Lees meer over
Bram Krikke