soms geluk

Hint Alkan Çöklü op comeback Goede Tijden, Slechte Tijden?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHint Alkan Çöklü op comeback Goede Tijden, Slechte Tijden?
RTL

Na twee huwelijken, een donorvaderschap en een hartstilstand liet Alkan Çöklü (26) vorige maand het fictieve soapdorp Meerdijk achter zich. Hoewel de acteur pas net afscheid heeft genomen, missen de fans van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' hem nu al. Maar er gloort hoop, zo stelt Alkan zelf op Instagram.

"Ik ga niet dood... dus wie weet"

Niet alleen Alkan zelf maar ook de schrijvers waren na 3,5 jaar wel klaar met de rol van Amir Nazar, dat vertelde de acteur eerder in RTL Boulevard. "Ik hoop dat jullie hebben genoten. Ik wil iedereen bedanken. Dat betekent wel dat er kans is voor nieuwe rollen en projecten."

Toch sluit hij een comeback niet helemaal uit. De soapie laat namelijk weten in een vragenrondje op Instagram dat de kans aanwezig is dat hij ooit weer terugkeert. 'Ik ga niet dood... dus wie weet', antwoordt hij als een fan aangeeft hem te missen in Nederlands langst lopende soap.

© Instagram @alkantubbies

Amir maakte in 2017 zijn entree in Goede Tijden, Slechte Tijden en kreeg in de serie heel wat voor zijn kiezen. In de laatste aflevering was te zien hoe hij vertrok naar Griekenland om zich in te zetten voor vluchtelingen. De acteur vertelt meer over zijn afscheid in deze video:

Lees meer over
Alkan CokluGTST