Grote stap

Nikkie de Jager reageert op arrestaties rondom overvalzaak

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube: @NikkieTutorialsNikkie de Jager reageert op arrestaties rondom overvalzaak
RTL

Nikkie de Jager (26) heeft in haar nieuwste video op YouTube gereageerd op de arrestaties van de verdachten rond de overval op de beautygoeroe. Eerder dit jaar werden zij en haar verloofde Dylan slachtoffer van een overval in hun eigen huis.

"Dat was een van de engste en traumatiserende gebeurtenissen in mijn leven"

"Ik heb iets belangrijks te melden aan jullie. Het voelt gek om hier over te praten", vertelt ze. "Vandaag heb ik van de Nederlandse politie te horen gekregen dat er arrestaties hebben plaatsgevonden die te maken hebben met de overval van afgelopen augustus." Nikkie en haar verloofde Dylan werden eerder dit jaar thuis overvallen en onder schot gehouden in hun eigen huis. "Dat was een van de engste en traumatiserende gebeurtenissen in mijn leven", vervolgt Nikkie zichtbaar aangedaan.

Aanhoudingen in overvalzaak Nikkie de Jager en René van der Gijp
Lees ook

Aanhoudingen in overvalzaak Nikkie de Jager en René van der Gijp

"Dylan en ik staan in nauw contact met de agenten die aan de zaak werken. Vanaf nu wachten we af wat er gaat gebeuren." Nikkie en Dylan zullen verder niks melden over de zaak, omdat ze de agenten niet in de weg willen staan. "We zijn erg opgelucht en wachten af."

De politie heeft dinsdag in Rotterdam en Ridderkerk zeven mannen opgepakt die worden verdacht van een serie gewelddadige overvallen waarbij vermogende mensen en bekende Nederlanders het slachtoffer waren, onder wie ook voetbalanalist René van der Gijp. De verdachten van 19 tot 24 jaar, zijn dinsdagochtend van hun bed gelicht tijdens acht woninginvallen. Volgens de politie zijn de verdachten in wisselende samenstellingen verantwoordelijk voor vier overvallen en drie inbraken. Behalve in Uden bij Nikkie de Jager opereerden zij in Rotterdam, Dordrecht, Krimpen aan den IJssel, Rockanje, Hendrik-Ido-Ambacht en Mijnsheerenland. Daarbij maakten ze volgens de politie enkele tonnen buit.

De politie heeft tijdens de aanhoudingen een auto, designerkleding, design tassen, dure sieraden, horloges, geld, inbraakgereedschap en munitie in beslag genomen. Ook nam de politie telefoons en laptops mee. De aangehouden verdachten zitten in volledige beperkingen. Dat betekent dat ze alleen contact mogen hebben met hun advocaat.

Lees meer over
Nikkie de JagerOverval