selling love

Christine niet welkom op huwelijk Selling Sunset-collega Heather

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixChristine niet welkom op huwelijk Selling Sunset-collega Heather
RTL

Dat Christine Quinn (31) en Heather Rae Young (33) niet bepaald beste vriendinnen zijn, daar heeft iedereen van kunnen smullen in 'Selling Sunset'. Nu heeft hun relatie een nieuw dieptepunt bereikt: Heather heeft namelijk besloten haar Oppenheim-collega niet uit te nodigen voor haar bruiloft.

"Ze heeft een aantal behoorlijk shitty dingen over ons gezegd"

De Selling Sunset-ster werd afgelopen zomer ten huwelijk gevraagd door de 39-jarige tv-persoonlijkheid Tarek El Moussa. Tijdens het tweede seizoen van de Netflix-serie werd pijnlijk duidelijk dat haar collega's (waaronder Christine) hun relatie geen enkele kans van slagen gaven. Christine beschuldigde het koppel er zelfs van zélf de paparazzi te bellen en vergeleek hun relatie met die van Spencer Pratt en Heidi Montag.

Selling Sunset-ster Christine showt haar huis in MTV Cribs
Lees ook

Selling Sunset-ster Christine showt haar huis in MTV Cribs

In de podcast Not Skinny But Not Fat laten Heater en Tarek weten hier niet van gediend te zijn. "Luister: alleen omdat ze zelf niet beroemd is en niet weet hoe het werkt, hoeft ze nog niet zo te reageren", zegt Tarek over de actie van Christine. "Het spijt me. Ik ben al tien jaar op tv."

Christine hoeft dan ook niet op een uitnodiging te rekenen: "Christine heeft een grote mond. Ze heeft een aantal behoorlijk shitty dingen over ons gezegd. Zo zit het." Toch is er volgens hen 'geen kwaad bloed', maar hebben ze gewoon 'geen zin om met haar te dealen'.

"We moeten tegen die tijd zien wie wel of niet met elkaar contact heeft", doet Heater een duit in het zakje. "Eerlijk gezegd heeft het coronavirus de dynamiek in mijn relaties over het algemeen veranderd", gaat ze verder. "Ik zie Jason af en toe - hij komt zelfs vanavond nog langs. Ik heb Mary gezien. Weet je, we zien elkaar om de zoveel tijd. Het is gewoon zo'n andere sfeer geweest de afgelopen acht maanden."

De eerste drie seizoenen van Selling Sunset zijn nu te zien bij Netflix.

Lees meer over
Netflix