te voglio

Waarom Daisy en Gregory na één avond Temptation al afstand namen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation Love TherapyWaarom Daisy en Gregory na één avond Temptation al afstand namen
RTL

In 'Temptation Love Therapy' gaat Gwen van Poorten (31) iedere week in gesprek met de meest spraakmakende kandidaten van het seizoen om hen te vragen naar hun Italiaanse liefdesavontuur. In de eerste aflevering is niemand minder dan de 21-jarige Daisy te gast.

"Later dacht ik: misschien is hij wel geschrokken van zichzelf"

Daisy heeft in Temptation Island: Love or Leave meteen een klik met Gregory, de vriend van Karina. De spanning tussen hen is duidelijk voelbaar en wordt bovendien bevestigd als Greg aan Daisy vertelt dat het 'niet zijn zender' is die ze voelt. Toch besloot de hunk na hun escapades op de eerste avond even wat afstand te nemen. "Ik begreep niet goed waarom", zegt Daisy nu. "Later dacht ik: misschien is hij wel geschrokken van zichzelf."

Gwen van Poorten het gezicht van Temptation Love Therapy
Lees ook

Gwen van Poorten het gezicht van Temptation Love Therapy

Ook de Temptation-babe besloot het even rustiger aan te doen. "Ik nam zelf maar een beetje afstand omdat ik dacht: dit gaat te snel (...) Er hing echt een energie tussen ons."

Vóór Temptation datete Daisy een tijdje met een zoon van een bekende Nederlander. Wie dat is vertelt ze in onderstaande video.

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Iedere vrijdag zie je een nieuwe aflevering van Temptation Love Therapy bij RTL Boulevard en RTLXL.

Lees meer over
Gwen van PoortenTemptation Island