Eén tegen Marieke

Caroline Tensen: 'Marieke Elsinga heeft nog niet onze levenservaring'

Door RTL Boulevard/LINDA.··Aangepast:
© ANPCaroline Tensen: 'Marieke Elsinga heeft nog niet onze levenservaring'
RTL

Caroline Tensen (56) is ervan overtuigd dat ze in de toekomst gewoon nog te zien is op televisie. Dat vertelt ze in de nieuwe editie van 'LINDA.'. "What you see is what you get bij mij – als je niet jezelf bent op televisie, houd je het geen dertig jaar vol."

"Daarom denk ik dat er voorlopig genoeg te doen blijft voor ons"

Caroline begon in 1986 als omroepster bij Veronica, iets wat eigenlijk enkel een vakantiebaantje zou zijn. Toch hadden ze grotere plannen voor haar. "Mijn ouders waren niet verbaasd, als kind stond ik thuis al letterlijk tussen de schuifdeuren", doet ze uit de doeken in het blad. "Nog steeds geniet ik van een optreden. Al moet ik voor 17 miljoen mensen live - zolang ik me goed heb voorbereid, word ik niet nerveus."

Kerst extra moeilijk voor Caroline Tensen na overlijden vader
Lees ook

Kerst extra moeilijk voor Caroline Tensen na overlijden vader

Bang dat een nieuwe generatie haar werk straks 'inpikt' is Caroline niet. Zo vertelt ze: "Ik zie dat meiden als Marieke Elsinga en Geraldine Kemper talenten zijn, maar ze hebben nog niet onze levenservaring. Daarom denk ik dat er voorlopig genoeg te doen blijft voor ons."

Toch houdt ze er rekening mee dat haar tv-avontuur ooit stopt, zeker gezien het feit dat ze voor een commerciële zender werkt. Maar voorlopig is het nog niet zover, zo vierde Caroline onlangs nog de vijfhonderdste aflevering van Eén tegen 100.

Het hele interview lees je in de nieuwste LINDA., die vanaf woensdag 16 december in de winkel ligt.

Lees meer over
Caroline Tensen