verliefd, verloofd, getrouwd

André vraagt Monique ten huwelijk: 'M'n grote liefde zegt JA'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré vraagt Monique ten huwelijk: 'M'n grote liefde zegt JA'
RTL

Leuk liefdesnieuws vanuit huize Hazes-Westenberg. André Hazes (26) heeft op social media zojuist een foto gedeeld van zichzelf en zijn verloofde. De zanger heeft Monique (42) namelijk ten huwelijk gevraagd.

"Mijn grote liefde, sterkste en mooiste vrouw op aarde zei JA"

'Mijn grote liefde, sterkste en mooiste vrouw op aarde zei JA!❤️💍' luidt de boodschap van de verliefde André. Daarbij plaatst hij een foto van zichzelf en Monique. Hij in pak, zij in een prachtige paarse jurk. Om haar vinger prijkt een diamanten verlovingsring. 

Jaap Hilhorst, cameraman en vriend van André, schrijft het volgende: 'Mooiste scène die ik ooit heb gefilmd vriend! Dank je wel dat ik erbij mocht zijn.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes: 'Ik was heel veel met mezelf bezig, maar krijg nu zoveel liefde terug'
Lees ook

André Hazes: 'Ik was heel veel met mezelf bezig, maar krijg nu zoveel liefde terug'

André en Monique zijn misschien wel het meest besproken stel van 2020. Na een korte breuk, waarin André een relatie met Bridget Maasland aanging, kwamen ze weer bij elkaar. Voor Monique was het niet de vraag óf Andre weer voor de deur zou staan, maar wannéér.

"Ik had niet verwacht dat ik hem nog terug zou willen. Ik wist dat ik er dan voor hem moest zijn, want hij is de vader van mijn zoon, maar wél samen met anderen om ervoor te zorgen dat hij hulp krijgt." Volgens Monique krijgt André nu de nodige hulp, zo vertelt ze in gesprek met Talkies.

"Hij draagt nog te veel mee vanuit het verleden, daar moet over gesproken worden en tegelijkertijd wist ik dat hij dat niet zomaar zou doen. Zijn oom is als het ware zijn therapeut en de sportschool is zijn kliniek. Deze combinatie werkt heel goed."

Rachel Hazes vertelde voor de camera's van RTL Boulevard wat ze vindt van de hernieuwde liefde tussen haar zoon en schoondochter. 

Lees meer over
André HazesMonique Westenberg