ZUSTERLIEFDE

Roxeanne Hazes reageert op verloving André en Monique

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRoxeanne Hazes reageert op verloving André en Monique
RTL

Gisteravond was er groot nieuws in de Hazes-familie. André (26) maakte namelijk bekend zijn vriendin Monique Westenberg (42) ten huwelijk te hebben gevraagd én dat Monique ja heeft gezegd. Grote zus Roxeanne reageert op dit nieuws bij RTL Boulevard.

"Dit verdienen ze"

Dat doet Rox middels een Instagram Story op haar eigen pagina. Daar deelt de zangeres een foto van haar broer en zijn vriendin. 'Zo trots op jullie', schrijft Roxeanne erbij. Aan RTL Boulevard laat Roxeanne het volgende weten: "Ik ben zo ontzettend blij voor Dre en Monique, en natuurlijk voor kleine Dre. Ik ben echt trots op mijn broertje. Hij vond het zo spannend maar heeft het zo goed gedaan. Dit verdienen ze. Ik zie hoe goed ze het samen hebben. Voor mij is dit een prachtige afsluiting van een bijzonder jaar."

Roxeanne Hazes bedankt 2020 voor 'groei en zelfliefde'
Lees ook

Roxeanne Hazes bedankt 2020 voor 'groei en zelfliefde'

© Instagram @roxeannehazes

Nog niet heel lang geleden had Roxeanne en haar jongere broer André nog amper contact met elkaar. Inmiddels is het contact tussen beiden weer hersteld en gaan ze op goede voet met elkaar. In de video hieronder zie je meer over de hereniging van broer en zus.

Lees meer over
Roxeanne Hazes