met de kennis van nu

Management Youp van 't Hek overvallen door strenge regels

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPManagement Youp van 't Hek overvallen door strenge regels
RTL

Het management van Youp van 't Hek is zich momenteel "aan het beraden" op de oudejaarsconference. Dat meldde het management Hekwerk maandag, vlak nadat de verscherpte coronamaatregelen uitlekten. Theaters zullen tot en met 19 januari hun deuren moeten sluiten en dat terwijl de opnames van Youps oudejaarsconference plaats zouden vinden in Carré.

Ook zegt de organisatie te zijn "overvallen door de strengheid van de maatregelen" en had geen rekening gehouden met dit scenario. Momenteel worden plannen gemaakt over de eventuele uitvoering van de conference.

Eerder had het management de gemeente Amsterdam gevraagd een uitzondering te maken, zodat Youp zijn oudejaarsconference voor 250 man in plaats van 30 man zou kunnen spelen. Dit verzoek werd afgewezen. Nu lijkt het erop dat er helemaal geen publiek bij zijn voorstelling aanwezig mag zijn.

Oudejaarsconference in het nauw? Geen uitzondering voor Youp
Lees ook

Oudejaarsconference in het nauw? Geen uitzondering voor Youp

Het management van Guido Weijers, die de oudejaarsconference voor concurrent RTL voor zijn rekening neemt, liet maandag weten te zoeken naar een passende oplossing voor de conference. Wel werd zijn tour in de aanloop daar naartoe gecanceld. Bij hem wordt onder meer gekeken naar het gebruik van een studio zonder publiek.

Lees meer over
Youp van 't HekGuido Weijers